Οι χώροι μας

Oι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι μας, αποπνέουν διακριτική πολυτέλεια, με πλήθος υπηρεσίες και παροχές. Έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε δύο εσωτερικές αίθουσες, την Camelia και την Royal και έναν εξωτερικό παράδεισο, την πισίνα μας Aroma.

Διατίθεται πλήρης τεχνολογικός και οπτικοακουστικός εξοπλισμός, με επαγγελματίες συνεργάτες, για ενα φανταστικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.  Η φιλική ατμόσφαιρα, οι γευστικές προτάσεις καθώς και μεγάλη ποικιλία κρασιών και ποτών, υπόσχονται να κερδίσουν τις εντυπώσεις. 

Οι χώροι μας μπορούν να φιλοξενήσουν τη δεξίωση σας όλες τις εποχές του χρόνου, με ωράριο λειτουργίας χωρίς περιορισμό.

αίθουσα Camelia

Η αίθουσα Camelia χωρητικότητας 400 ατόμων, ιδανική για την οργάνωση του αρραβώνα, του γάμου, μιας επαγγελματικής παρουσίασης, ενός happening ή οποιουδήποτε άλλου είδους δεξίωσης επιθυμείτε. Έχουμε την δυνατότητα να σας φιλοξενήσουμε με το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας και με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι σε όλους τους τομείς της εκδήλωσής σας.

αίθουσα Royal

Η αίθουσα Royal χωρητικότητας 700 ατόμων συνθέτει ένα χώρο υψηλής αισθητικής, άνεσης και πολυτέλειας. Αφήστε μας να αναλάβουμε τη πρώτη μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια και απολαύστε μια βραδιά που θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας και που θα αναπολείτε για πολύ καιρό. Δώστε το Κύρος που Αρμόζει στη Δεξίωσή σας!

pool Aroma

Κατά τις βραδινές ώρες, οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν αναμφίβολα μία ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ρομαντισμού, που προσδίδει η εντυπωσιακά φωτισμένη πισίνα μας. Επίσης, το bar-restaurant, ο παιδότοπος, και οι δύο σουίτες, συνθέτουν ένα χώρο υψηλής αισθητικής, άνεσης και πολυτέλειας.

some more photos..
Contact | Επικοινωνήστε μαζί μας